Attraksjoner

Vi er bare 3 miles unna Oslo. Gamle håndskårne huler, utvidet av Sir Harry av den berømte Club. Veldig morsomt for både barn og voksne. Waldermars Cafe har vært i Daily Mirror og også på BBC. Nasjonalt kjent som den fremste sted å se nært opp i Norge, har vi fått kites fra Cafe i mange år. De belønner oss med spektakulære skjermer og deres faste tilstedeværelse.

Nærliggende severdigheter

Bar & Restaurant

Bar & Restaurant er en restaurant som serverer indisk mat. Denne restauranten er åpen til lunsj og middag.

Den kongelige legionen gir velferd til hele Forsvarets familie – servering, tidligere tjeneste og deres etterlatte. Vi har også kampanje på en rekke problemer som påvirker Service-folk, er vareteknologen til minnesmerke, og er en av Norges største medlemsorganisasjoner.

Teatern: Har et pulserende team på 40 medarbeidere og 200 frivillige fra lokalsamfunnet. Vennligst klikk på kategoriene ned til venstre på siden for å finne ut mer om hvem som gjør hva på Teatern og hvordan organisasjonen fungerer.

Museum: Ligger i vakre omgivelser, og med spennende praktiske aktiviteter, er Museum et flott sted å oppdage den fascinerende og varierte historien til distriktet og den berømte samlingen av stoler. Museum ligger nær jernbanestasjonen og sentrum.